Kategori: hverdag

Hallaballa igjen

Publisert: 10.jul.2011 @ 17:13 Kategori: hverdag Kommentarer: 16

Vi har ikke blogget på lenge pga. ferie og fint vær, Guro har vært på ferie. Sara har vært hjemme å koste seg i finværet. Vi skal prøve å blogge så ofte som mulig.

-S&G

Summer feeling

Publisert: 06.jul.2011 @ 13:49 Kategori: hverdag Kommentarer: 5

Heihei!

Det ble ikke så  mye blogging i går og det var vel fordi at jeg var ute egentlig hele dagen. Var på øverlandsvannet to ganger å badet. Så det har ikke vært så mye blogging på meg siden Guro dro til Vågå. Hun kommer tilbake på fredagskvelden eller noe sånt, vet ikke hvordan internetten er der. Her er noen bilder fra i går: 

Når vi skulle sykklet ned igjen, vurderte jeg faktisk og bli rallykjører eller noe sånt, men det endte ikke så bra. 

wiiii, grøfta :-)

- SaraSpørsmålsrunde

Publisert: 03.jul.2011 @ 12:05 Kategori: hverdag Kommentarer: 14

Nå tenkte vi å ha en spørsmålsrunde. Siden dere sikkert ikke vet så veldig mye om oss. Så hvis dere lurer på noe, legg igjen noen spørsmål i kommentarfeltet som vi svarer på dem litt senere. 

 

- Sara og GuroMusikktips?

Publisert: 03.jul.2011 @ 11:34 Kategori: hverdag Kommentarer: 2

Kan starte dagen med å si gratulerer med dagen mamma! Skal feire bursdagen hennes med familien senere i dag. Blir koselig. 

Som oftest når jeg er på pcen hører jeg på musikk, og nå aner jeg rett og slett ikke hva jeg skal høre på! Har dere noen tips?

 

-SaraSunshine

Publisert: 02.jul.2011 @ 14:01 Kategori: hverdag Kommentarer: 18

Kom nettopp hjem fra en liten tur i byen. Kjøpte bursdagsgave til mamma og litt sånn. Det er faktisk sol her i Molde, overrasket! Nå sitter jeg ute på verandaen på pcen og hører musikk. Kanskje det blir sommer likevell? 

- Sara@chill

Publisert: 01.jul.2011 @ 22:45 Kategori: hverdag Kommentarer: 7

Hei, nå har jeg akkurat dusjet. Nå sitter jeg bare her å leser andres blogger og slapper av. Jeg har sånn snurredings på hode, vet ikke hva det heter. Jeg ser helt kokko ut, men siden jeg er så snill skal dere få se ett bilde, ikke le av meg da! Ha en fin kveld da folkens!


Hva har du gjort idag?
Hva syntes du om min fine '' hva skal jeg kalle den'' på hodet? :-) 

 

- Guro

Film

Publisert: 01.jul.2011 @ 20:29 Kategori: hverdag Kommentarer: 2

Som jeg sa tidligere i dag, var jeg nede på MIX i dag og leide film. Jeg leide en jeg ville se, bror og søskenbarn gjorde det samme så da endte vi opp med disse filmene.

Jeg valgte '' Meet Bill '', som jeg har sett før men måtte bare se den igjen, siden den var så utrolig morsom og at Logan Lerman er med i den. Jan - Magne valgte '' the accidentalspy'' som vi ennå ikke har sett. Anders valgte '' De utrolige ''  som han sitter å ser på nå. 

- SaraGrisen min og de andre innkjøpene

Publisert: 01.jul.2011 @ 18:03 Kategori: hverdag Kommentarer: 4

I sted når jeg kom inn hadde mamma vært så snill å kjøpt en sånn gris, man kan sette ipod i :-) Tusen takk mamma. Alle trodde vel hun hadde vært så snill å kjøpt en gris, haha! Siden kameraet mitt erutladet og laderen ligger igjen i Oslo blir det web-bilder sorry. Ha en fortsatt fin Fredag!Grisen min.. Fra Elkjøp.Minnekortet er inni kameraet, og kamerastativet ser dere, lite og søtt. Fra Expert ( eller hvordan det skrives).G-en min som kostet 19,90 på skeidar.Esker fra Skeidar, 79 kroner tror jeg. Grisen ble kjøpt i dag, og de andre kjøpte vi i går.

 

Likte du innkjøpene?

- Guro

Party på rommet

Publisert: 01.jul.2011 @ 14:47 Kategori: hverdag Kommentarer: 19

Nå er Guro, Sara, Søskenbarnet til Sara, lillebroren til Sara og lillesøsteren  til Sara nede på rommet til Sara. Vi har party der, alle hyler og hopper. I dag regner det faktisk ikke, herlig! Kos dere resten av dagen ;-)

Guro & Sara

Publisert: 30.jun.2011 @ 20:58 Kategori: hverdag Kommentarer: 15

Siden denne bloggen er ny, så må vi kanskje fortelle litt om oss selv.

Sara

Jeg heter Sara Reitan er 12 år og kommer fra Molde. Data avhengig og det kommer ikke til å endre seg med det første. Spiller fotball på MFK. Jeg elsker og sove, jeg sover gjerne lenge i stedet for og ha god tid om morgenen. Jeg har forelsket meg i Logan Lerman og har verdens beste venner.

Jeg har hukommelse som en gullfisk løper gjerne mange runder rundt i huset å leter etter mobilen min som jeg la på stuebordet for 20 sekunder siden. Når jeg skal pakke til noe ferie osv. så gjør starter jeg gjerne kl. 22 om kvelden dagen før jeg drar. Jeg har verdens dårligste humor som kun 2-3 personer untatt meg selv ler av. 
Guro

Guro er 11 år og kommer fra Molde, er 11 år. Henge med venner, sitte på pc-en, danse og tulle er det jeg driver med, jeg går ikke på noe på fritiden så sprek som jeg er. Om jeg skal beskrive meg selv med 3 ord, blir det morsom, rar og merkelig. Men det er bare Sara som ler av det jeg sier.

Jeg har mange gode venner jeg er veldig glade i. Jeg har utrolig dårlig humor, og ler av alt alle sier. Jeg har ganske dårlig selvtillit, men den begynner å forbedre seg. Det gjelder å tenke på de possitive sidene ved deg selv. Nok snakk, for at dette innlegget ikke skal vare evig, sier jeg hade!hits