Arkiv mned: juni 2011

Guro & Sara

Publisert: 30.jun.2011 @ 20:58 Kategori: hverdag Kommentarer: 15

Siden denne bloggen er ny, så må vi kanskje fortelle litt om oss selv.

Sara

Jeg heter Sara Reitan er 12 år og kommer fra Molde. Data avhengig og det kommer ikke til å endre seg med det første. Spiller fotball på MFK. Jeg elsker og sove, jeg sover gjerne lenge i stedet for og ha god tid om morgenen. Jeg har forelsket meg i Logan Lerman og har verdens beste venner.

Jeg har hukommelse som en gullfisk løper gjerne mange runder rundt i huset å leter etter mobilen min som jeg la på stuebordet for 20 sekunder siden. Når jeg skal pakke til noe ferie osv. så gjør starter jeg gjerne kl. 22 om kvelden dagen før jeg drar. Jeg har verdens dårligste humor som kun 2-3 personer untatt meg selv ler av. 
Guro

Guro er 11 år og kommer fra Molde, er 11 år. Henge med venner, sitte på pc-en, danse og tulle er det jeg driver med, jeg går ikke på noe på fritiden så sprek som jeg er. Om jeg skal beskrive meg selv med 3 ord, blir det morsom, rar og merkelig. Men det er bare Sara som ler av det jeg sier.

Jeg har mange gode venner jeg er veldig glade i. Jeg har utrolig dårlig humor, og ler av alt alle sier. Jeg har ganske dårlig selvtillit, men den begynner å forbedre seg. Det gjelder å tenke på de possitive sidene ved deg selv. Nok snakk, for at dette innlegget ikke skal vare evig, sier jeg hade!Velkommen til min blogg!

Publisert: 30.jun.2011 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits